Snijd de komkommer en tomaat in grove stukken. Snijd de rode ui in dunne halve ringetjes en de radijs in dunne plakjes. Hak de dille fijn. Die dit samen in een schaal en hussel door elkaar.
Maak de dressing. Doe de zure room, mayonaise, knoflook- en uienpoeder, suiker, 2 eetlepels citroensap en peper en zout samen in een schaaltje en roer goed door elkaar.
Roer de dressing door de salade.
Serveer in een grote schaal en garneer met wat extra dille en een schijfje citroen.
Als je de salade van tevoren wilt maken houd de dressing dan apart en roer op het laatste moment er doorheen zodat de salade niet te nat wordt.
Tip!
Deze salade doet het goed als bijgerecht voor een zomerse barbecue.
We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.