Hartige wentelteefjes

Met deze wentelteefjes maak je een feestje van je ontbijt of lunch! Wist je dat wentelteefjes niet altijd zoet hoeven te zijn? Dat bewijzen deze hartige wentelteefjes met avocado en tomaat! Ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel, eet smakelijk!
Voor 2 personen
15 minuten
Ingrediënten
  • 4 (volkoren) boterhammen
  • 2 eieren
  • 120 ml (amandel) melk
  • 1 tl gedroogde peterselie
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 1 Snufje knoflookpoeder
  • Peper en zout naar wens
  • 1 avocado
  • 4 Tasty Tom tomaten
  • Rucola
Bereidingswijze:
Klop de eieren in een diep bord los met de melk, peterselie, tijm, knoflookpoeder, peper en zout.
Laat de boterhammen in het beslag weken.
Verwarm wat olie of boter in een pan en bak de wentelteefjes 2 minuten per kant tot ze goudbruin zijn.
Verdeel de wentelteefjes over 2 borden.
Snijd de avocado en tomaten in plakjes.
Beleg de wentelteefjes met rucola salade en leg hier de avocado en tomaat overheen.
Tip!
Garneer met een extra gebakken ei, wat koriander en/of wat chili flakes voor een beetje pit.