Spoel de linzen in een vergiet af met koud water en laat uitlekken.
Snijd de tomaten en komkommer in kleine blokjes. Snipper de rode ui en snijd de bosui in dunne ringetjes. Haal de muntblaadjes van de steeltjes af en hak deze samen met de takjes peterselie fijn.
Doe de linzen, komkommer, tomaat, rode ui, bosui, verse kruiden en granaatappelpitjes samen in een grote kom.
Hussel door elkaar.
Breng de tabouleh op smaak met de olijfolie, wat citroensap, sumac, peper en zout.
Serveer met wat olijven on the side.
Tip!
Deze salade is heerlijk voor een zomerse picknick.
We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.